ремонти-бургас  

Ние имаме грижата

 

БАНЯ и ТОАЛЕТНА...... ШПАКЛОВКА и СТЕННИ ПОКРИТИЯ..... СУХО СТРОИТЕЛСТВО.....ПОДОВИ НАСТИЛКИ

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ и ОБЗАВЕЖДАНЕ.... ОГРАДИ и ПАРАПЕТИ .....ЦЕНИ .....ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ..... КОНТАКТИ ....ФОРУМ

БАНЯ и ТОЛЕТНА

 
Преди да започнете

..........След като решите, че ще правите ремонт - трябва да направите чертеж с размерите на банята.По тях ще си направите проект или в съответния магазин ще го изготвят според вашите изисквания. След избора на плочки идва ред на "пълнежа": мивка, шкаф, гърне и казанче или моноблок, бойлер, душ кабина, огледало и др., за да може да се планират водоснабдяването, водоотвеждането и захранването с електричество на отделните модули. Едва сега може да се започне изграждането на ВиК и ел инсталациите.
Преди да бъдат положени плочките стените трябва да бъдат равни здрави и отвесни, а пода с подходящ наклон, в противен случай разхода на лепило се увеличава неколкокрано. За изправяне и отвесиране на стените се използват хоросанова мазилка или гипскартон. При мазилката процеса е по -трудоемък, изисква повече време за нанасяне,необходимо е също и време за изпаряване на вложената в хоросана вода. При гипскартона нещата стоят по различен начин-поставя се бързо и полагането на плочките може да започне почти веднага след монтажа му. Ако е планирана душ-кабина или вана в банята трябва да има съответно един или два 90 градусови ъгъла между две съседни стени.
При подвеждането на пода за най-ниска точка се взема сифона. Добре е мястото му да е избрано така, че да бъде в зоната под душа за да може останалата част от банята да е суха, но и така , че по време на къпане да не стъпвате върху него.

Гласувайте за този сайт в БГ чарт дирбг Гласувайте за този сайт в БГ чарт Топ класацията на българските сайтове

Tyxo.bg counter  

 

 
 
   

 
         
remonti-burgas 2004-2012